Logg inn[fp-register title=”Registrer deg” new=”0″][/fp-register] – ReglerRangeringsliste – Tipp nå – Dine tipps – Premier – LagStadioner – Kamper –  Tabell

Regler

På denne siden kan du lese om hvordan dette tippesystemet er satt opp.

Registrer deg

Registrering er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å finne et innloggingsnavn og en gyldig e-post adresse. Hvis du har glemt ditt passord kan du generer nytt.

 

Tipp på kampene

Tipp sluttresultatet på alle kampene i runden. Du kan tippe frem til det er 15 minutter til kampstart på den vanlgte kampen. Du kan også endre ditt tipps inntil 15 minutter før kampstart. Tiden styres av serveren, og kan ikke overstyre, så ingen vits i å diskutere dette, bare sørg for å være ute i god tid for å få registrert ditt tips.

 

Poenggivningen

Du får poeng for å forutsi den riktige vinneren av kampen eller forutsigelsen av et uavgjort. Vi kaller dette toto poeng. I tilfelle du også forutsier nøyaktig antall mål scoret, får du ekstra poeng. Vi kaller dette full poeng. Hvis du har målene riktig, får du ekstramålbonusen, selv om du ikke fikk kampresultatet riktig (for eksempel kamp avsluttes i 1-1 og du forutslo 0-1 vil du fortsatt få [fp-målpoeng] poeng). De siste scoring-alternativene er måldifferanse-bonusen: Hvis du forutsier den riktige vinneren, ikke den nøyaktige poengsummen, men du forutslo den riktige forskjellen i mål, får du måldifferanse-bonusen (f.eks. Du forutslo 3-1 eller 4-2 og resultatet er 2-0).

poeng
toto poeng [fp-totopoints]
full poeng [fp-fullpoints]
ekstramålbonus [fp-goalpoints]
måldifferanse bonus [fp-diffpoints]

Hvis du vil se rangeringen, så gå til rangeringssiden og velg riktig liga. Hvis du er logget inn, blir ligaen du er med i, automatisk plukket.

Gullballen

Hver spiller har en gullball. Hvis du plasserer denne ballen ved siden av en kamp, ​​blir poengsummen for denne kampen multiplisert med [fp-jokermultiplier]. Du kan plassere gullballen ved siden av alle kampene, og du kan forandre deg og flytte gullballen, så lenge denne kampen fortsatt er foranderlig. Gullballen er aktivert etter at prediksjonen for kampen er låst. Når gullballen er aktivert, kan den ikke flyttes lenger.

Samme rangering?

Når flere spillere har nøyaktig samme antall poeng, gjelder følgende sorteringsregler på rangeringen (viktigst øverst):

  1. antall fulle poeng;
  2. antall toto poeng;
Loading...