Bøffelberget Lillestrøm

Bøffelberget er til for å støtte klubben vi elsker, LSK. For at LSK skal få best mulig støtte fra tribuneplass må det være tilbud til de ulike typer fans klubben vår har. Bøffelberget består primært av Kanaris som har fulgt Fugla en god stund, men er åpen for alle andre fans av de gule og svarte.

Å få folk til å stille på kamp er vårt hovedformål. Å se kamp på TV har blitt en farlig konkurrent til det å oppleve fotball live på Åråsen. Vi tror at om det legges til rette for gode sosiale tilbud, blir det enklere å velge Åråsen i stedet for sofaen. Vet du at du treffer venner og likesinnede på puben og på tribunen er sjansen for at du velger Live-fotball mye større.

Bøffelberget er en non-profit organisasjon. Det vil si at vi ikke skal ha kommersiell virksomhet med sikte på å skape overskudd eller utbetaling av lønn eller andre godtgjørelser. Skulle det mot formodning skapes overskudd på eventuelle aktiviteter vil alle midler tilbakeføres til supportervirksomheten i form av innkjøp av bannere, subsidiering av borteturer, tifomidler etc. Om foreningen mot formodning må avvikle eller at det ikke er mulig å overføre midlene til nevnte formål skal midlene tilføres LSK.

     

     

     

Loading...