Hvem vi er

Bøffelberget Lillestrøm
Vår nettstedsadresse er: http://boffelberget.no

Hvilke personopplysninger og hvorfor vi samler de inn

Bøffelberget Lillestrøm samler inn personopplysninger i flere forskjellige tilfeller på denne nettsiden.

Oppretting av profil
Når man oppretter en profil på Bøffelberget Lillestrøm sine nettsider, så vil følgende data bli lagret om deg: fornavn, etternavn og e-post adresse.

Disse dataene blir samlet inn for å kunne opprette en profil på nettstedet til Bøffelberget Lillestrøm. Uten disse dataene vil det ikke være mulig , og vi er avhengige av å ha de lagret for at du som bruker skal kunne logge deg inn å ha egen profil.

Kjøp av varer
Når man kjøper varer på nettsiden til Bøffelberget Lillestrøm, så vil følgende data bli lagret om deg: fornavn, etternavn, e-post adresse, telefonnummer/mobiltelefonnummer, adresse, postnummer, sted, land, fylke og betalingsmåte.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Opplysningene Bøffelberget Lillestrøm mottar via kontaktskjemaer  oppbevares i en gitt tidsperiode (maks 3 uker) for å kunne yte best mulig service. Denne informasjonen vil aldri bli brukt til markedsføring.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Bøffelberget Lillestrøm benytter seg av Google Analytics for å analysere nettsiden vår. Der samles det inn anonyme data på besøkende og hva som skjer i nettbutikken. Dataene som samles inn til denne analysen blir kun brukt internt hos oss, og deles aldri med andre.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Bøffelberget Lillestrøm deler IKKE dine opplysninger med noen andre, hverken våre leverandører, samarbeidspartnere eller 3 parter. Hos oss forblir dine opplysninger trygge.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Ønsker du å se hvilke data vi har lagret om deg, så kan du gjøre det på denne siden: BE OM BRUKERDATA

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du gjøre det på følgende måte:
E-post: post@boffelberget.no eller styret@boffelberget.no
Telefon: 46130534 (Jørn Didriksen – leder)

Ønsker du å se hvilke data vi har lagret om deg, så kan du gjøre det på denne siden: BE OM BRUKERDATA

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Bøffelberget Lillestrøm beskytter personopplysningene dine. Vi bruker flere ulike former for sikkerhetsteknologi og ulike fremgangsmåter for å beskytte personopplysningene dine mot uønsket tilgang, bruk eller visning.

Hvis det er nødvendig med passord for å beskytte kontoene dine og personlige opplysninger, er det ditt ansvar å holde passordet hemmelig. Denne typen informasjon skal du ikke gi til andre. Hvis du deler datamaskin med andre, skal du alltid logge ut før du forlater en nettside eller interaktiv tjeneste. Dette skal du gjøre for å beskytte opplysningene dine, slik at neste bruker ikke får tilgang til dem.

Våre rutiner for datalekkasjer

Enhver datalekkasje vil bli rapporter til alle som den omfatter, samt til offentlige myndigheter snarest og senest innen tre døgn.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Bøffelberget Lillestrøm mottar ikke opplysninger fra noen tredjeparter.

Loading...