Bøffelberget satser i sosiale medier

Facebook, Youtube, Twitter, Instagram og Snapchat

Facebook Hovedside:

Facebook er en perfekt kanal for å «småprate». Vi ønsker en kanal hvor LSK fans kan prate diskutere & dele historier historier. Dele glede og engasjement. De aller fleste er ofte på Facebook, noe som gjør at vi når ut med informasjon.


Facebook Lukket:

Besøk Bøffelbergets lukkede gruppe. Bilder, diskusjoner, mobilisering m.m.
Det er der det skjer! Bli medlem du også!


 

Twitter:

På Twitter når vi samme publikum men når også ut til andre; Media. Klubbene. NFF. Andre fans. Vi kan bli tagget av andre på Twitter når fans/fan kultur diskuteres. Vi kan dele ut sleivspark til andre lags fans, lag, dommere eller media.


Instagram:

På Instagram vil vi dele bilder. Bøffelberget satser på å dele bilder fra turer, kamper, pub o.l. Men aller viktigst; vi vil forsøke å komme med noen gamle godbiter som man sjeldent finner andre steder! Husk å merk dine LSK relaterte bilder med #Bøffelberget og ikke minst #vierlsk.Vi kommer til å kjøre konkurranser. Eksempel: Den som merker det feteste LSK relaterte bildet i løpet av sesongen med #Bøffelberget får gratis busstur til siste seriekamp.


Youtube:

På Youtube kommer vi til å poste LSK relaterte klipp. Intervjuer med spillere, enkle videoer fra treninger, promo videoer.


Snapchat:

En tjeneste som lar oss dele bilder, videoer og chat med andre Fugla snappere.

Loading...