I vår konkurranse hvor man kunne vinne 2 cupfinale billetter, har vi nå trukket en vinner. Konkurransen gikk ut på å fortelle om sin beste opplevelse med LSK. Det kom inn endel bidrag, men juryen var ikke i tvil om hvem vi mente skulle vinne.

Vinneren er: Stian Tønnesen

Vi ønsker at vinneren tar kontakt med Jørn Didriksen (klikk på navnet), så avtaler vi overlevering av billettene.

Historien Stian sendte til oss var følgende:

“Jeg er kun 21 år så har ikke opplevd så mye, men jeg har blant annet opplevd cupfinalen i 2007. Selv om det var stort ønsker jeg å trekke frem den avgjørende kampen mot barte-laget på Åråsen i 2008. Jeg måtte stå nede ved vaktene fordi det ikke var mer plass på feltet, og det var en enorm ramme rundt denne kampen.
Det var en Berg og dalbane av følelser i en og samme kamp, og da Sundgot satte inn 3-2 var det tårer fra både meg og min far.
Dette viste viljen til å vinne fra laget sin side, og hele byen viste hvor viktig LSK var.
Det er først i etterkant jeg helt forstod hvor enormt dette øyeblikket var for både meg og klubben.”

Kategorier: Cupfinale

Loading...