Du besøker nå en historisk adresse. Bøffelberget har fått egen hjemmeside, og det har vi faktisk aldri hatt før! På denne siden vil vi gjøre vårt beste for å gi deg nødvendig informasjon om hva vi holder på med, happenings og diverse annet fuglasnacks.

Vi er stolte av siden! Håper du liker den. Vårt mål er at siden skal være enkel å navigere, og at du lett finner det du leter etter.

Forsiden

Her vil de ferskeste nyhetene og artiklene ligge. Hold deg oppdatert ved å besøke denne siden ofte.

Fuglatweets

Det tweetes mye om Fugla! Det er vanskelig å holde følge med alt som blir sagt. Derfor har vi prøvd å samle alt på ett sted.

Bøffel TV

Her skal det skje mye morsomt fremover! Intervjuer med interessante personer i og rundt LSK, Talk shows, «Studio» før viktige matcher, og mye mer!

Musikk

Har du noen gang prøvd å finne «den ene låta» om LSK, og lett i timevis? Vi har samlet alt vi har kommet over av Fuglamusikk på et sted! Her er det garantert også noen godbiter vi/du har glemt! Vet du om noen sanger/videoer vi ikke har fått med oss? Se skjema på musikk siden. Håper dere vil hjelpe oss med dette.

Bildeforum

Et forum utenom det vanlige!
Vi har selvsagt tribunebilder, men det stopper ikke her. Her er også et galleri med Tatoveringer, gamle fanziner, gamle bilder fra Sportsklubben, Åråsen og gatekunst! Bildeforumet vårt er basert på at dere også laster opp deres bilder i de forskjellige kategoriene. Håper dere vil hjelpe oss med dette.

Bøffelshop

Lyst til å vise din tilhørighet til Bøffelberget? Stikk innom Bøffelshoppen, kjøp noen kule klær med Bøffel-logo, og støtt Bøffelbergets arbeid i samme slengen!

Om oss

Lurer du på hva Bøffelberget står for, og om dette er noe for deg? Orienter deg med en kort innføring om hva vi gjør og hva vi står for på denne siden. Her kan du også se hvor du finner oss på sosiale medier.

Kontakt

Noe du fortsatt lurer på? Noe du savner? Forslag til forbedringer? Vi vil høre fra deg! Kontakt oss via kontaktskjema, og vi skal gjøre vårt beste for å etterfølge dine ønsker.

Loading...