I slutten av november 2016 hadde Bøffelberget møte på Lille Strøm Bar, og det ble bestemt at det skulle holdes en årsfest for tørste Bøfler i Januar.

Det ble opprettet en pubgruppe som fikk ansvar for planleggingen av festen. Selv om ildsjelene i pubgruppa har blitt to tiår eldre enn sist de hadde ansvar for noe slikt, så kan vi si at festen ble planlagt i en god bøffelånd, nemlig at vi tar ting litt som det kommer. Men sluttresultatet ble utvilsomt veldig bra.

Målet for festen var å få minst 50 bøfler ut av vinterdvalen og til Lille Strøm Bar. Bøffelberget sendte ut invitasjon på facebook. I starten gikk påmeldingen litt treigt, også dette i god gammel bøffelånd, men den siste uka rant det inn med påmeldinger og da kvelden kom var det 56 påmeldte.

 

 

 

 

Hva gikk du glipp av?!

Når Ole Bøffel og kona tar turen helt fra Larvik for å bli med på festen, så er lista lagt. Vi startet festen med at Petter Olafsson intervjuet Ivar Hoff, Finn Bjerk og Arild “Legenden” Sundgot om året som har vært og året som kommer. Det var dekket langbord og det ble servert tapas. Øyvind og Egil spilte for oss og det var stor stemning med allsang av fugla musikk. Det får ikke blitt stort bedre enn når Petter Olafsson drar i gang My Diallo sangen og det står bøfler på bord og stoler og synger med av full hals. Utover kvelden rant det inn med kjentfolk. På med meste var det ca 100 personer innom årsfesten. Ingen sure miner å se, kun god gammel Bøffelstemning.

En for alle, alle for en.

Dette var en herlig kveld for både nye og gamle bøfler. Øl, sang og mangfold. Tusen takk til alle som bidro til å gjøre dette til en kjempekveld.

Vi gleder oss allerede til neste gang.
Vi er Bøffelberget vi shalalalala!

 

 

 

 

 

 

 


Petter Martin Lerdahl

Petter er i hovedsak pubansvarlig i Bøffelberget, men han brukes også til å skrive litt for nettsiden.

Loading...