Som de fleste av dere sikkert husker så hadde vi en artikkel om at Lillestrøm by ikke hadde noen profilering av Cupfinalen. Dette ønsket vi å gjøre noe med, for slik kunne det ikke være i Lillestrøm så kort tid før cupfinalen. Vi tok derfor kontakt med noen bedrifter for å høre om de kunne være med på Prosjekt farge Lillestrøm, og sponse dette med tilsvarende sum som Bøffelberget hadde lagt inn, så det tilsammen ble 10.000 kroner. Det var ikke noen problem å få sponsing, så da rullet prosjektet videre.

Stor takk til våre sponsorer som er selskapsservice.no, Rema 1000 Ask og Ole Einar Foss.

Vi tok så kontakt med Robert Lauritsen i LSK for å høre om vi fikk kjøpe profileringspakkene de hadde. Robert stilte gladelig opp, og vi hadde masse effekter å pynte byen med. Så da satte vi igang selv jobben.

Vi ønsker å takke næringslivet i Lillestrøm for at de stilte opp og var villige til å pynte butikkene sine med profilering av LSK og cupfinalen.
Bøffelberget vil også sende en stor takk til Robert Lauritsen og LSK for at de stilte opp og var meget samarbeidsvillige.

Under kan dere se en video fra når vi farget Lillestrøm by gul, lenger ned på siden finner dere også et bildegalleri fra prosjektet.

PS! Følg også med på LSK-veggen i morgen.

 

 

« av 3 »
Kategorier: Cupfinale

Loading...