Det begynner å nærme seg 2 år siden “gjenoppstandelsen” av Bøffelberget. I løpet av disse to årene har det skjedd mye, veldig mye. Jeg tenkte jeg skulle ta for meg noe av høydepunktene så langt.

Slik jeg ser på det har Bøffelberget hatt 3 store milepæler siden “gjenoppstandelsen”.
– Lansering av utstyrssalg
– Vår første busstur
– Medlemskap

Lansering av utstyr og salg av dette

I mai 2017 bestemte vi oss for å starte med å selge litt supporterutstyr, dette viste seg å bli en kjempehit. Vi startet med skjerf, og etter dette har vi lansert hettejakker, t-skjorter, ølglass, hettegenser og kaffekopp. Vi hadde også noen egne effekter for cupfinalen som ble veldig populære.
Det at vi startet med salg av utstyr har vært med på å gjøre Bøffelberget mye mer synlig. Hettejakka vi lanserte har allerede blitt en klassiker, og vi begynner å nærme oss 100 solgte jakker.
Så jeg må bare få si takk til alle dere som kjøper utstyr, og kom gjerne med forslag om det er noe spesielt dere ønsker at vi skal lage.

 

Busstur

Til Sandefjordkampen på høsten 2017 satt Bøffelberget opp sin egen busstur, det ble en kjempesuksess, og den ble utsolgt på rekordtid. Det var tydelig at folk gjerne ville være med Bøffelberget på tur slik som i gamledager.
Turen gikk uten problemer i det hele tatt, og er noe vi absolutt komme til å gjøre igjen.

 

Lansering av medlemskap

I desember 2017 valgte vi å lansere medlemskap, dette var vi veldig spente på og hvordan folk ville reagere, men som stort sett alt annet ble dette også en suksess. Det rant inn med medlemskap, og vi fikk gitt vår første sjekk på 10.000 kroner til LSK.
Medlemskap ser vi at folk bestiller fortløpende, så det kan virke som dette var noe folk gjerne ville ha. Vi ser også en økning i folk på puben før kamp etter vi lanserte medlemskap. Jeg tror dette har med tilhørighet å gjøre. Men uansett kommer vi til å fortsette å pushe på med medlemskap, for vi vil jo selvfølgelig være så mange som mulig.

 

Veien videre og sesongen 2018

Hvor går så veien videre for Bøffelberget?
Vi skal bygge videre på det vi har startet, vi kommer til å jobbe hardt med å få inn mange flere medlemmer. Vi kommer også til å jobbe videre med nytt utstyr, for ikke å snakke om å ha noen Tifo-kvelder.
Vi kommer også til å jobbe med å å få på plass Bøffel-TV igjen, for den har det vært veldig stille rundt veldig lenge nå.

Men hovedjobben vår er å få enda flere til å stå sammen med oss på Felt C, få flere til å synge og lage liv sammen med oss på kamper, samt få enda flere til å møte opp på pub før kamp. For det å være supporter handler veldig mye om sosialisering, og det er like mye på puben som på kamp.

Når det gjelder sesongen 2018, så har vi i skrivende stund spilt 7 seriekamper, hvor vi står med fattige 1 seier, 1 uavgjort og 5 tap. Dette er rett og slett ikke godt nok, men her gjelder det å vise laget at vi står bak dem og støtter dem. Det hjelper ikke at vi står på kamp og slenger dritt i 90 minutter. Det er helt greit at man blir frustrert i enkelte situasjoner, men trenger ikke bare slenge med sleppa til spillerne gjennom hele kampen, det hjelper ikke akkurat på motivasjonen til spillerne. Vi fugler har alltid vært kjent for å være gode i motgang, så la oss fortsette med det.

Ellers er vi videre i cupen, etter å ha slått Lørenskog 5-1 på bortebane.

 

Helt til slutt vil jeg bare si at vi setter pris på alle dere som har valgt å bli en del av Bøffelberget, uten alle dere er vi ingenting. Og skulle det være noen av dere som kunne tenkt dere å bidra med noe, så ta gjerne kontakt, for bidragsytere er alltid velkomne.

Kategorier: Bøffelberget

Jørn Didriksen

Leder i Bøffelberget Lillestrøm - Tlf: 461 30 534 - E-post: post@boffelberget.no

Loading...