Årets julebord avsluttes med at jeg går ned Storgata i Lillestrøm, jeg er i kjempeform og nynner på LSK sanger og tenker på cupfinalen neste uke. Så slår det meg.. finale? vi er i finale. Men det syns jo ikke i bybilde i det hele tatt, ikke en eneste butikk med LSK effekter. Hva er det som skjer? Er ikke Lillestrøm by klar over at vi er i cupfinalen? Så når jeg passerer Martins synger jeg litt høyt på noen LSK sanger, men hva skjer da? Noen ungdommer synger enga sanger tilbake, og det utenfor Martins?!

I gamle dager hadde det vanka juling og mega bråk. Så slår det meg når jeg passerer Lille Strøm Bar… Hvor får man egentlig kjøpt effekter til finalen? Jo, da må man til Strømmen. Strømmen, hvorfor ikke i vår egen by? Jeg savner Sportshuset.
Konklusjon etter et litt for fuktig julebord er vi har mista byen vår, og det er flaut at vi må til 2010 for å kjøpe LSK utstyr.

Vi tok oss derfor en tur ut i Storgata en lørdag formiddag, for å snakke med folket i gatene, vi ville høre hva de synes. Klippet kan dere se under:


Kategorier: Cupfinale

Jørn Didriksen

Leder i Bøffelberget Lillestrøm - Tlf: 461 30 534 - E-post: post@boffelberget.no

Loading...