Helt siden Bøffelberget ble dannet igjen høstsesongen 2016 har nok mange stilt seg det spørsmålet. En lukket gruppe på Facebook ble raskt til over 1000 medlemmer, og mange spurte seg selv «er jeg en bøffel?»

Meningene var, og er, mange om hva det innebærer å være bøffel. For mange av oss er dette å vekke liv i gamletida. Da vi sto under TV-bua på falleferdige tretribuner og var beryktet i hele fotball-Norge. Alle kjente begrepet «Bøffelberget» og mange kalte seg Bøffel med stolthet! Vi sto for noe sammen, uansett bakgrunn. Det var ikke noe tvil den gangen. Holdt du med LSK, kunne du kalle deg Bøffel! Du var velkommen.
Så skjedde det som gjorde oss litt historieløse. I 1992 skulle vi ikke være bøfler lenger. Vi skulle være «kanari-fans». En æra var forbi, og for mange falt verden i grus. Vi var ikke lenger Bøfler. Vi var Kanari-fans. Det holdt bare ikke. Uten røtter og tradisjoner, og uten identitet. «Jeg er kanari-fan».. Det er bare ikke det samme. Siden den gang har det vært oppturer og nedturer, men identiteten vi en gang hadde under bøffelberget uteble!
Så.. Ut av dette, nesten 25 år senere, følte vi tiden var inne igjen. Det var tid for forandring. Det var tid for å igjen skape et sted der alle i fuglafamilien følte seg velkomne igjen. BØFFELBERGET ble gjenskapt! Vi skulle igjen bli grupperingen som hadde respekt! Som spredde frykt og angst i hele landet! La oss være den grupperingen som ikke bryr seg om alder, bakgrunn, hudfarge, religion, seksualitet eller politisk ståsted! Vi skal ha en ting til felles: LSK! En for alle, alle for en! Er du en bøffel? Er jeg? JA FOR FAEN!

BØFFELBERGET LENGE LEVE!!


Lasse Semmerud

Lasse er en av Bøffelberget sin hovedskribenter, og står bak flere av artiklene som legges ut på nettsiden. I tillegg er Lasse ansvarlig for Snapchat kontoen til Bøffelberget.

Loading...