Bøffelberget Lillestrøm har besluttet å innføre medlemskap fra og med idag onsdag 20. desember. Dere finner mer informasjon rundt dette ved å lese videre i denne artikkelen.

Medlemskap Bøffelberget

 | Kjøp medlemskap for enkeltperson her | Kjøp medlemskap for familie her |

Først og fremst, Hva er Bøffelberget?

Bøffelberget Lillestrøm er en uoffisiell supporterklubb med ett eneste mål for øyet: Støtte Lillestrøm Sportsklubb på best mulig måte, være seg på eller utenfor tribunen. Vårt motto er «En for alle, Alle for en» Mottoet høres ikke bare bra ut, men det er også valgt for noen veldig gode grunner som er grunnleggende i organisasjonen. I Bøffelberget er alle velkomne, eneste kravet vi har er at du har et supporterhjerte i LSK. Vi har som mål at alle skal føle seg hjemme og trygge i forbindelse med og på fotballkamper. Vi vil skape et fellesskap rundt klubben som alle kan støtte opp om, vi bryr oss ikke om alder, politikk, rase, seksuell legning eller fortiden din. Vær en del av fellesskapet, og vi vil at du skal være en del av oss. Derav «En for alle, Alle for en» Sammen skal vi hjelpe LSK mot nok en storhetstid. Vi skal sammen prøve å gjøre klubben mer synlig. Vi skal bli bedre hørt på tribunen, og vi skal også bli bedre hørt av klubben selv.

Vi skal selvsagt ha et godt samarbeid med LSK, men vi vil ikke ha for tette bånd, derfor uoffisiell supporterklubb. Da vi mener for tette bånd kan være direkte ødeleggende for muligheten til å si ifra om vi synes noe er galt. Vi skal hele tiden kjempe for at LSK skal bli best mulig. Både på banen og ikke minst i det administrative arbeidet. Vi skal rett og slett hjelpe LSK til å bli best mulig ved å tørre si ifra og finne løsninger sammen. Noe vi mener har vært fraværende innen Lillestrøms supportermiljø alt for lenge. Dette kan vi få til med din tillit når du blir medlem hos oss.

Bøffelberget Lillestrøm er en frivillig «nullprofitt» organisasjon. Vi trenger ikke honorar av noe slag, vi gjør ting billigst mulig, og finner smarte løsninger. For vi ønsker at pengene skal gå tilbake til DEG som supporter og Lillestrøm Sportsklubb. Vi som styrer Bøffelberget gjør dette av kjærlighet til klubben vi elsker, ikke av økonomiske grunner. Som for eksempel digitalt medlemskort. Hvorfor digitalt? Fordi det er gratis å produsere, og du har det alltid med deg på telefonen din! Det vil være et unikt medlemskort kun for deg. Dette gjelder uansett om du har kjøpt medlemskap kun til deg selv, eller gjennom familierabatten. Det kan brukes på samme måte som et plastkort. Noe som igjen ville øke vårt økonomiske bidrag til LSK. Vårt mål er å gi mest mulig til klubben og deg som Lillestrøm supporter. Dette siste punktet kommer vi nærmere tilbake til.

Hvorfor medlemskap?

Bøffelberget Lillestrøm har, som du kanskje nå forstår, besluttet å innføre medlemskap, og vi vil ha deg med på laget. Vi mener helt klart at det er plass til flere supporterklubber innen Lillestrøms supportermiljø. Dette for å fange opp de som ikke er fornøyd med tilbudene som finnes i dag. Det at flere jobber aktivt for å få flere folk på Åråsen og i Lillestrøms supportermiljø anser vi bare som positivt, dette vil også gjøre at det blir mer konkurranse om å tilfredsstille sine medlemmer. Noe som igjen gjør at vi i styret må stå på å jobbe for deg som medlem. Ditt medlemskap vil bli forvaltet av voksne og oppegående mennesker med lang fartstid innen supportermiljøet.

Hva er så «3 for 3»?

3 for 3 kort fortalt er:

1: Du gir noe til oss i form av medlemskontingent.
2: Vi som gruppe gir videre til LSK ved prosjekt GOD FUGL (http://www.lsk.no/nyheter/god-fugl-aksjonen-2018), til klubben i vårt hjerte!
3: Du får medlemskap med tilhørende medlemsfordeler tilbake.

La oss gå litt nøyere gjennom hvert punkt:

1) Medlemskontingent:

Aller først, priser:
100 kroner per medlem.
Eventuelt kan du kjøpe et familiemedlemsskap for inntil 5 personer til 350 kroner.
Dette er så knakende billig at det nesten ikke er til å tro. For en hundrings kan du kalle deg medlem av Bøffelberget hele sesongen! Dette er alt du trenger å gi til oss for å regnes som fullverdig medlem.

Medlemskap kan kjøpes her

2) Vi gir videre:

Fra og med nå, og frem til 4 uker etter seriestart, vil vi gi 100% av medlemskontingenten videre til LSK ved prosjektet GOD FUGL. Rubbel og bit! Vi beholder ingenting selv. Dette er helt unikt i supportersammenheng. Vi skal huske at vi er her for klubben, og det finnes ingen bedre måte å støtte klubben på enn å gi de et økonomisk løft. Så 100 kroner til oss blir 100 kroner til LSK ved prosjekt GOD FUGL. Vi regner med at de fleste velger å tegne medlemskap i denne perioden, men for de som har sittet på gjerdet og bestiller etter kampanjeperioden, vil prisen være den samme, men «kun» 50% går videre til klubben. Så du vil støtte klubben økonomisk uansett om du er litt sent ute. Du kan se på det som en innsamlingsaksjon, men her får du faktisk noe tilbake gjennom medlemskap i Bøffelberget.

3) Medlemskap og fordeler:

Mangfold gir forbrukermakt, og det gir oss en sterkere stemme. Vi vil forvalte den tilliten du gir oss som medlem i Bøffelberget på en riktig og fornuftig måte, jobbe for at supportermiljøet rundt Lillestrøm Sportsklubb skal bli enda mer inkluderende og dermed forhåpentligvis enda større. Ved å være mange registrerte medlemmer, vil vi kunne forhandle frem fordeler. Både hos klubben og ulike bransjer rundt omkring på Romerike. Noe som gir deg som medlem av Bøffelberget noe tilbake. Du er også med på å støtte LSK økonomisk. Noe som gjør at LSK kan kjøpe inn nye spillere ved å støtte prosjekt GOD FUGL. Som igjen vil øke kvaliteten på laget og du får mer valuta for pengene når du møter opp på Åråsen. Husk at du også har en sterkere stemme som individ når du er medlem av Bøffelberget. Sist men ikke minst, vi i styret er til for deg som medlem, for oss er DU og LSK viktigst!

«3 for 3» handler om å gi og ta i alle ledd. En type «vinn-vinn-vinn» situasjon for alle parter.

Så ta sjansen å bli en del av Bøffelberget og dermed en del av Fuglafamilien.

EN FOR ALLE, ALLE FOR EN!

BLI MEDLEM DU OGSÅ!

Kategorier: Bøffelberget

Loading...